Actueel

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus informeren wij u over de maatregelen die wij als ThermoNoord hebben genomen om de dienstverlening aan u veilig en adequaat te kunnen blijven verlenen.

17 maart 2020

Coronavirus

Informatie over het coronavirus en ThermoNoord

Wij beseffen maar al te goed dat installateurs een belangrijke rol hebben in het op niveau houden van de voorzieningen op het gebied van hygiëne.

Binnen onze organisatie volgen wij de vanuit het RIVM gegeven adviezen strikt op. De preventieve maatregelen op het gebied van hygiëne zijn breed binnen ons bedrijf geïmplementeerd. Daarnaast hebben wij additionele maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat onze organisatie kan blijven functioneren, zodat we onze service naar u, onze klant, kunnen waarborgen en daarnaast de kans op verspreiding van het virus te beperken.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Onze vestigingen zijn gewoon open en zij hanteren extra hygiëne maatregelen bovenop de richtlijnen van het RIVM.
  • Onze binnendienst is beschikbaar om uw bestelling en vragen telefonisch te verwerken.
  • U kunt uw aankopen blijven doen via web.thermonoord.nl.
  • Onze accountmanagers zullen u de komende tijd niet bezoeken, maar ze blijven natuurlijk wel met u in contact. Juist nu gaan we graag samen telefonisch in gesprek om ervoor te zorgen dat uw activiteiten door kunnen blijven draaien.
  • Onze chauffeurs zijn voorzien van de nodige middelen om de leveringen aan u op een veilige manier te kunnen doen. Zij gebruiken hun eigen pen en na iedere levering ontsmetten onze chauffeurs hun handen om zo veilig de volgende levering te kunnen uitvoeren.
  • Wij brengen onze voorraden op een hoger niveau en waar nodig denken wij met u mee over alternatieve producten.

Natuurlijk staan wij ook in deze uitdagende periode voor u klaar. Mocht u aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we hier samen doorheen komen.

TN Vlaggen Kleur Zw Lr