ONZE MERKEN

ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Logo_Alpha Innotec_2

Alpha-InnoTec

Alpha-InnoTec is producent van producten en systemen voor warmte- en koudetechniek. Met haar vele innovatieve oplossingen stelt de organisatie de norm op gebied van technische ontwikkelingen.

Talloze tevreden klanten genieten met hun Alpha-InnoTec warmtepomp dagelijks van een comfortabele, duurzame warmte. Het kwaliteitsmerk Alpha-InnoTec staat synoniem voor uitontwikkelde, duurzame technieken waarop voor de volle 100 procent vertrouwd kan worden!

Logo_AO Smith

AO Smith

Duurzaamheid en innovatie zijn sleutelwoorden in het ruim 120-jarige bestaan van A.O. Smith. Als uitvinder van een gepatenteerd emailleringsproces weet A.O. Smith als geen ander hoe levensduur en kwaliteit van staal-geëmailleerde warmwatertoestellen geoptimaliseerd kunnen worden.

Inmiddels levert A.O. Smith haar producten op vele terreinen en in vele toepassingen. Door voortdurend te innoveren, zowel op productie- als toepassingsniveau, blijft A.O. Smith steeds voorlopen op de andere spelers in de markt. Dit geldt zowel op het gebied van materiaal- en componentkeuze, als op het gebied van systeemefficiëntie en bedieningsgemak.

Logo_Bonfix

Bonfix

Bonfix is een groeiend en bloeiend bedrijf en richt zich sinds haar oprichting in 1994 op de installatiemarkt. Bonfix bestaat nog maar 20 jaar en is dus net volwassen. Maar dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied hebben zij een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.

Logo_Conel Connect

Conel Connect

Conel Connect, verbindt elementen. Conel Connect Leidingen Of het nu om drinkwater gaat of verwarmen: Conel Connect is in alle gevallen het optimale installatiesysteem uit PE–buis met een sterke en zuurstofdichte aluminium kern. Naast de witte meerlagenbuis behoren ook de mantelbuis en geïsoleerde buis tot het leveringsprogramma. Conel Connect Fittingen De Conel Connect fittingen zijn gemaakt van hoogwaardig messing en zijn uiterst slank. Een aantal fittingen zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunststof (PPSU), de ‘Speed’ fittingen hebben het grote voordeel zeer snel en zonder gereedschap gekoppeld te kunnen worden.

Logo_Cosmo

Cosmo

Cosmo voor zonnepanelen, boilers, radiatoren. Cosmo is een sterk merk dat staat voor toekomstgerichte en doordachte oplossingen voor een gezond leefklimaat.

Logo_DeJong

DeJong boilers

De Jong boilers nieuw in het programma bij ThermoNoord! DeJong hot water tanks is een toonaangevende producent van roestvast stalen warmwater boilers in Europa. In ruim 40 jaar heeft DeJong een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd met de engineering en productie van boilers en drukvaten uit hoogwaardig roestvast staal (RVS). Jaarlijks worden meer dan 120.000 boilers seriematig geproduceerd met een inhoud van 1 tot 1000 liter. Naast de traditionele, indirect gestookte boilers voor onder meer HR-ketels, produceert DeJong steeds meer systeemspecifieke boilers voor duurzame toepassingen, zoals zonneboiler- en warmtepompsystemen.

Logo_Esbe

Esbe

Esbe, Zweedse degelijkheid en kwaliteit sinds 1906. Componenten voor efficiente verwarming- en koelsystemen evenals warm- en koudwatersystemen.

Het Zweedse bedrijf Esbe uit Reftele ontwikkelt al meer dan 100 jaar ventielen, servomotoren en motorregelaars die momenteel de verwarming in miljoenen huishoudens regelt. Het ruime assortiment biedt u omvangrijke mogelijkheden en combinaties, welke voldoen aan de meest eenvoudige tot en met de meest gecompliceerde toepassingen. Wat u ook maar nodig heeft, Esbe kan daarvoor een oplossing bieden.

Toepassingsgebieden voor de Esbe componenten zijn vele, zoals hout en palletkachels, 2 bronnen verwarming, vloerverwarming, radiatoren, solar en sanitair warmwater.

Het leveringsprogramma omvat een verscheidenheid aan producten zoals; mengkranen, servomotoren, motorregelaars, producten voor systemen met vaste brandstoffen, zoneventielen, thermische mengventielen en Solar kits.

Logo_Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu General, exclusief leverbaar bij ThermoNoord, is ruim 70 jaar wereldwijd een toonaangevende producent van micro-elektronische componenten en airconditioningapparatuur: Onder de naam Fujitsu brengt zij een uitgebreide range airconditioners op de markt. Grote investeringen in research en ontwikkeling, alsmede de continue zorg voor het milieu, maken de airconditioners van Fujitsu tot een product van ongekende klasse, dat ruimschoots voldoet aan de wensen van de kritische consument.

Logo_Grundfos

Grundfos

Grundfos focust op de toekomst

Volgens Grundfos ligt onze gezamenlijke toekomst in meer energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu en in de toekomst - door met het inzetten van al onze middelen om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren - bij onszelf, onze klanten en onze zakenpartners.

Grundfos creëert waarde via nauwe banden met klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Ze zijn een wereldwijd opererend bedrijf dat is gebaseerd op plaatselijk ondernemerschap.

Logo_Intergas

Intergas

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers op het gebied van cv-techniek. Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingsketels. Vanaf begin jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen.

Logo_Itho Daaderop

Itho Daalderop

Itho Daalderop voor badkamer-/toiletventilatie. ThermoNoord heeft onlangs haar assortiment Itho Daalderop badkamer-/toiletventilatoren (BTV) uitgebreid. Itho Daalderop biedt een compleet programma design badkamer- en toiletventilatoren waarmee u uw badkamer en toilet optimaal kunt ventileren.

Logo_Kampmann

Kampmann

Kampmann is uw betrouwbare partner, wanneer het om technisch vooroplopende systemen voor verwarming, koeling en ventilatie gaat.

Logo_Nefit

Nefit

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warmwater en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in de industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

De kernbelofte van Nefit is absolute zekerheid. Voor eindgebruikers, maar zeker ook voor installateurs en al haar andere zakelijke partners.

Logo_Nibe

Nibe

Al ruim veertig jaar biedt NIBE het breedste assortiment boilers en warmtewisselaars voor de professionele Nederlandse warmwatermarkt. In dit marktsegment staat de naam NIBE synoniem voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast levert NIBE een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment producten op het gebied van warmtepompen (water/water warmtepompen, lucht/water warmtepompen en ventilatielucht/water warmtepompen). Met deze warmtepompen heeft NIBE zich in korte tijd een toppositie verworven op de Nederlandse markt. Sinds 2006 levert NIBE ook afleversets voor warmte- en koudedistributie.

Logo_NHS

NHS Luchtgordijnen

ThermoNoord exclusief leverancier van NHS luchtgordijnen! NHS luchtgordijnen is een nieuw fabrikaat dat sinds begin 2011 op de Nederlandse markt actief is. De mensen achter NHS luchtgordijnen hebben echter al meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van luchtgordijnen. NHS levert dus een hoge kwaliteit. Maar waar anderen stoppen gaat NHS door qua ontwikkeling van het assortiment, zeker op het gebied van duurzame oplossingen. Zoals onder andere de toepassing van energiezuinige EC-ventilatoren, de aansluitmogelijkheden voor lage temperatuurcircuits en directe expansie.

Logo_Remeha

Remeha

Remeha al bijna 80 jaar innovatief bezig

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Logo_Reznor

Reznor

Reznor bestond vorig jaar september maar liefst 125 jaar. Niet voor niets is Reznor een begrip in de markt van gasgestookte luchtverwarmers.

Logo_Rhoss

Rhoss

Rhoss

Met een gamma van 3 tot 2.000 kW ijswatersystemen en warmtepompen is Rhoss even actief in de residentiële als in de industriële klimatisatie en procestoepassingen.

Logo_R-vent

R-Vent

R-vent is de merknaam van R-vent group B.V., de ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep. Realisatie van comfort in de gebouwde omgeving is de basis van alle R-vent producten. Maar comfort is voor R-vent ook de dagelijkse ondersteuning van de verschillende partijen in de bouwkolom die betrokken zijn bij ventilatie en luchtbehandeling. Hiermee is comfort niet alleen belangrijk als eindresultaat, maar is comfort ook een uitgangspunt in de realisatie ervan. Dit is de filosofie van R-vent.

Logo_Stelrad

Stelrad

Stelrad is één van de grootste radiatorenmerken in Europa.

Warmte staat voor gezelligheid en comfort. Dat is wat warmte zo onmisbaar maakt in ons dagelijkse leven. Maar omdat Stelrad iedereen van voldoende warmte willen voorzien, leggen ze heel wat druk op ons milieu en het klimaat. Stelrad wil verstandig omspringen met energie en kiest resoluut voor duurzame, groene warmte.

Logo_Swep

Swep / Tranter

Technical Component Company B.V., kortweg TCC is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met platenwarmtewisselaars van alle fabrikaten. Sinds de start in 2000 is TCC uitgegroeid tot een professionele onderneming met een werkgebied in diverse sectoren. Zij zijn de specialist als het gaat om revisie en onderhoud van platenwarmtewisselaars. TCC werkt vanuit het perspectief van de klant. Hun mensen combineren praktijk en theorie tijdens hun werkzaamheden, waardoor zij continue up to date blijven. Dankzij deze manier van werken zijn zij in staat tot een groot oplossend vermogen.

Logo_Uponor

Uponor

Uponor is wereldwijd een van de toonaangevende aanbieders van oplossingen voor de sectoren verwarmen/koelen en drinkwaterinstallaties. Met verkooppunten in meer dan 100 landen en ongeveer 3.200 medewerkers is Uponor altijd dichtbij! Uponor is een sterke partner voor installateurs, planners, investeerders, aannemers en professionals op het gebied van woningbouw en industrie. Kwaliteit, de meest actuele knowhow, service en een op de lange termijn gericht partnerschap: dat is wat klanten over de hele wereld in Uponor waarderen. De producten van Uponor spelen iedere dag opnieuw een belangrijke rol voor meer kwaliteit van leven van mensen en zorgen voor energiezuinigheid, comfort en schoon drinkwater.

Logo_Vasco

Vasco

Het economische klimaat en de voortdurend veranderende maatschappij zet Vasco aan om nieuwe markten aan te snijden. De missie voor het VASCO van morgen is de verdere uitbouw van hernieuwbare energiesystemen, om zo de duurzaamheid van woningen te bevorderen. Vasco vindt het vanzelfsprekend dat hun verwarmingstoestellen mee evolueren. Zo blijven zij streven naar energie-efficiëntie en een minimale impact op het milieu. Op die manier kunnen zij hun klanten bedienen met nieuwe technologieën die op gebied van comfort en esthetiek grenzen verleggen.

Logo_Wolf

Wolf Klimaattechniek

Met Wolf klimaattechniek, leverancier van hoogwaardige luchtverwarmers, WTW en luchtbehandelingskasten heeft ThermoNoord besloten de al aanwezige samenwerking verder uit te bouwen. Niet meer naast elkaar staan in de markt, maar ieders eigen specifieke kwaliteiten versterken. De relatie tussen Wolf en ThermoNoord is al bijna 25 jaar oud en ondanks vele veranderingen in de markt nog steeds hecht.

Logo-Zehnder

Zehnder

Zehnder Groep nu leverancier van ThermoNoord Zehnder maakt onderdeel uit van de Zehnder Group in Zwitserland. De Zehnder ondernemingsgroep is wereldwijd vertegenwoordigd en Europese marktleider in de bouw van speciale radiatoren. Zehnder heeft Acova België overgenomen waardoor deze leverancier zeker geen onbekende is voor ThermoNoord.

Logo_Tranter_2

Tranter

Tranter is de afgelopen 70 jaar actief geweest op de wereldmarkt en heeft daardoor een brede ervaring in geschroefde en gelaste patenwarmtewisselaars. Via hun eigen bedrijven, agenten en distributeurs zijn zij wereldwijd vertegenwoordigd.

Tranter heeft ISO 9001 gecertificeerde fabrieken in Zweden, de Verenigde staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Taiwan en China.

Ik wil klant worden

Mocht u meer willen weten over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend telefonisch of via e-mail contact met ons op.

0513 469 999 info@thermonoord.nl